Utstilling i sandefjord 2016

Vi driver et lite oppdrett i Grimstad, hvor vi følger NKK og NBHK sine etiske retningslinjer og klubbenes krav til avl. Alle avlsdyr er helseundersøkt, er friske og har det beste gemytt. Vi synes oppdrett er kjempe spennende og følger opp hver eneste valpekjøper og følger valpens utvikling. Alle våre hunder i avl har også vært på utstilling. Vi oppdaget rasen i 2012, første utstilling i 2015 og i 2016 begynte vi å farte rundt på utallige utstillinger, og i 2017 kom det første kullet vårt. I 2018 fikk vi en egen liten en, så det har vært litt lite utstillinger etter det, og ble ikke ferdig med å championere hundene på det tidspunktet.

Valpene våre får med fin valpepakke. De blir selvsagt registert i NKK, chippet og helseundersøkt før avreise til nytt hjem. Og vil få den beste start på livet med sosialisering med mange forskjellige mennesker, andre hunder og alt det daglige hunden utsettes for senere i livet. Bading, bilkjøring, mye lyder og ikke minst barn.

Fôrvert

Havana Luxe Dreaming Drogo.

Vi ønsker også forverter til utstilling. Er du intressert i å være forvert for en valp, ta gjerne kontakt. Du må da bo på Sørlandet 😀