Om Oss

Om oss

Vi er en familie på 3. Jeg, Margarita styrer til daglig alt innen hund. Mannen min, Tom Petter og Nathanael (5) er veldig gode medhjelpere og spesielt når vi har kull.

Jeg er medlem i ASU, avls og sunnhetsutvalget i Norsk Bichon Havanais klubb. Samt distriktskontakt for Agder fylke. Holder i den forbindelse også pelsstell og klippekurs hver sommer.  

Jeg har gått en rekke kurs hos Nordisk heste og hundeterapiskole. Blandt annet Anatomi og fysiologi på hund. Elitehundeeier. Og challenger de kjører i blandt. Jeg har også gått flere proff utstillingskurs og handlerkurs og har selv holdt utstillingstrening over flere år.

Vi har hatt rasen siden 2012. Og i 2015 begynte oppdretter reisen med import av hund. Jeg reiste blandt annet til USA og hentet to hunder i Seattle. Samme året fikk vi også hund fra Ungarn og Serbia. Disse kom i tillegg til de tre vi hadde fra før. Vi begynte raskt med utstilling og alle våre avlsdyr har vært på utstilling.

Vi følger NBHK og NKK sine retningslinjer for avl og oppdrett.

Vår oppdrett har særdeles høyt fokus på hunder som skal fungere i hverdagen, både fysisk og psykisk. Temperament på hundene sammen med helse har høyeste fokus. Hundene våre stilles for å vise at de holder høy kvalitet i eksteriør, lynne og at de er rasetypiske. 

Ellers i daglig livet vårt er vi mye på tur og hundene er med på det meste. Vi har også 8 høner og saltvannsakvarium med koraller og tropiske fisk. Margarita er mye ute i hagen sommerhalvåret, jobber også som frivillig på Øygardens Instituttet, (demente og afasi) aktivitetskontakt innen barnevern, og inntil nylig jobb i barnehage og også travtrenerstall. 

Nathanael på 5, er på jobb i barnehagen, som bestefar sier. 
Tom Petter jobber frivillig for Grimstad misjonskirke og jobber ellers noen dager i uken med renhold. Vi jobber slik at det igrunn alltid er noen hjemme. Kjekt for hundene.